skip to Main Content

Semester och kreativitet

Just nu är jag och min dotter tillsammans med vänner i Åre några dagar på sportlovet. Så härligt med vit snö, skidåkning och frisk luft.

När jag är ledig och reser bort brukar jag få större tillgång till min kreativitet än när jag är hemma i arbete och vardag. Det är som att hjärnan får frihet att tänka vad den vill istället för att användas till dagliga rutintankar. Ju längre jag är ledig desto fler idéer får jag. Sen handlar det ju om att göra något av dem, inte bara låta det stanna vid idéer. Då krävs det ostörd tid. Tid att sätta sig ner och skriva eller ta fram färger och duk och börja måla.

Min andra bok, En fjäril på min kofta, skrev jag på ett tåg på väg hem från Dalarna. 10 timmar tog resan, sedan var berättelsen klar. Illustrationerna tog lite längre tid. I morgon har vi 12 timmar tåg framför oss. Vem vet, kanske påbörjar jag min nästa bok.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta Konst och Krumelurer

Konst och Krumelurer
Liedstrandsgatan 2
416 58 Göteborg

0767–61 10 11
info @ konstochkrumelurer.se

Företaget är godkänt för F-skatt

Varukorg
Back To Top