skip to Main Content

Köpvillkor
Följande villkor gäller när du handlar hos Konst och Krumelurer och Ann-Katrine Engström AB. Konst och Krumelurer är en enskild firma, registrerad för F-skatt med organisationsnummer 631217-5505. Ann-Katrine Engström AB är ett aktiebolag, registrerat för F-skatt med organisationsnummer 556847-0891. Båda verksamheterna bedriver litterär och konstnärlig verksamhet.

Allmänna villkor
För att handla i butiken måste du vara minst 18 år gammal. I och med en lagd order har du godkänt de allmänna villkoren. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och kan makulera en order om det visar sig att den är slutsåld eller av andra orsaker inte går att leverera. Kund meddelas i så fall så snart som möjligt, och hela beloppet återbetalas. Kund ansvarar för att kontaktuppgifterna som lämnas i samband med köpet är korrekta.

Priser
Alla priser i webbshoppen visas inklusive mervärdesskatt (moms) 25% på posters och 6% på böcker. Priserna är aktuella just nu men komma att förändras i framtiden. Vi reserverar oss för eventuella prisfel och om ett sådant skulle upptäckas i samband med en beställning kontaktas kund och inväntar dess godkännande innan beställningen slutförs. Fraktavgift anges separat i kassan.

Frakt och leverans
Ordern skickas inom 2-5 vardagar efter att den mottagits. Vid förseningar från vår sida kontaktas kund med vidare information. Om ordern levereras till ett utlämningsställe måste du hämta ut ordern enligt tiden som anges på din leveransavi. Om du ej hämtar ut ordern i tid tas en förseningsavgift ut och ordern skickas tillbaka till oss på din bekostnad. Debiteringsavgiften för detta är 250:-. För ny leverans betalas fraktkostnaden på nytt av kund. Vi använder Postnord som fraktbolag.

Fel och reklamation
Om du skulle upptäcka något fel på varan ska detta meddelas via mail till order@konstochkrumelurer.se inom 7 dagar från mottagen leverans.

Ångerrätt och returer
Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar gälla från den dagen du mottagit varan. Ångrar du ditt köp redan innan du mottagit varan ska detta meddelas oss snarast möjligt. Om du ångrar ditt köp ska du kontakta oss via mail till order@konstochkrumelurer.se och berätta vilken eller vilka varor du vill lämna tillbaka. Ångerrätten förutsätter att varan är i sitt ursprungliga skick. Varan ska skickas tillbaka inom 14 dagar efter att du meddelat oss om att du ångrat dig. Returfrakt betalas av dig och återbetalas inte. Varan ska packas ordentligt och i eventuell originalförpackning. Varan ska skickas spårbart och du ska kunna uppvisa ett kvitto på försändelsen vid efterfrågan. Returer får ej skickas mot postförskott. Vi utfärdar återbetalning senast 14 dagar efter att vi mottagit produkterna.

Integritetspolicy / personuppgifter
När du handlar hos Konst och Krumelurer/Ann-Katrine Engström AB hanteras dina personuppgifter enligt GDPR. Endast de personuppgifter som krävs för att kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig som kund kommer att samlas in. Detta innefattar namn, adress, telefonnummer och mejladress. Dina personuppgifter kommer endast att används av Ann-Katrine Engström och de parter som krävs för att kunna fullfölja ordern (fraktbolag och företaget som driver eventuell betallösning). Du som kund har rätt att när som helst begära ut information eller ändring av de personuppgifter jag har om dig, samt tas bort ur vårt kundregister – detta gör du genom att skriftligen kontakta oss på info@konstochkrumelurer.se. Om det visar sig att vi har felaktiga eller ofullständiga uppgifter om dig kommer dessa att ändras vid upptäckt. Enligt bokföringslagen behöver personuppgifter så som adress och namn sparas på kvitton och fakturor i 7 år, därefter annulleras de. Dina personuppgifter kommer inte att säljas till 3:e part.

Forcemajeure
Skador eller ekonomiska förluster som uppstått på grund av strejk, eldsvåda, krig, naturkatastrofer eller andra omständigheter som ligger utanför parts kontroll och som part skäligen inte kunnat förväntas räkna med och/eller vars följder part ej skäligen kunnat undvika eller övervinna ersätts inte.

Friskrivning & ändringar
Vi reserverar oss för eventuella fel i så väl produktbeskrivningar, bilder, prissättningar, tekniska problem osv. Vi har rätt att när som helst ändra, korrigera och uppdatera all information på webbplatsen. Observera att t.ex. färger kan skilja sig något mellan olika skärmar och verkligheten.

Kontakta Konst och Krumelurer

Konst och Krumelurer
Liedstrandsgatan 2
416 58 Göteborg

0767–61 10 11
info @ konstochkrumelurer.se

Företaget är godkänt för F-skatt

Varukorg
Back To Top