Om

323A8108

Konst och Krumelurer
Företaget och förlaget Konst och Krumelurer ägs och drivs av Ann- Katrine Engström. Ann-Katrine skriver och illustrerar barnböcker. I dessa vill hon berätta berättelser som på något sätt är viktiga och behövs. Antingen för de barn som kan identifiera sig med handlingen eller för andra barn och vuxna som vill läsa och förstå att vi bär på olika berättelser. Måleri är också ett uttryckssätt för Ann-Katrine. Hon kommer inom kort att presentera sina målningar på den här hemsidan. 

Ann-Katrine Engström
Ann-Katrine är en engagerad och kreativ person som alltid haft skapandet som en stor del i sitt liv. Hon målar, skriver och illustrerar. Till vardags arbetar hon med organisationsutveckling på grupp och individnivå. Ann-Katrine är intresserad av människors berättelser och det som händer mellan människor.

Föreläsningar och Kreativ support
Ann-Katrine håller föreläsningar där hon talar om sina böcker och ämnena de berör. 

Har du själv en idé som du vill utveckla eller vill du skriva en bok? Kanske har du en inre kritiker som hindrar dig eller behöver du bara få lite input om hur du kan gå vidare? Ann-Katrine erbjuder kreativ support och idégivning. Kontakta henne om du vill veta mer!